Infrarood cabine

De warmtecabine werkt op infrarood-stralingswarmte waardoor de temperatuur niet te hoog oploopt. Er ontstaat geen stoomontwikkeling en koude (wissel)baden zijn overbodig.
De warmte van een infrarood warmtecabine dringt diep in de huid, terwijl men geen last heeft van stoom. Door de warmte wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, spieren versoepelen en ontspannen, de stofwisseling wordt versterkt en de gebruiker gaat enorm transpireren.

Infrarood cabine bouw op maat

Vanwege al deze goede eigenschappen wordt de infrarood warmtecabine ook gebruikt bij patiënten met onder meer huidklachten, gewrichtsontstekingen, spierpijnen, ischias, reuma en stress.
Doordat de van cederhout gebouwde infrarood warmtecabine weinig plaats inneemt, de aanschafprijs relatief laag is en het verbruik slechts een paar dubbeltjes per half uur, is er veel belangstelling voor dit product. De opwarmtijd ligt rond de 2 á 5 minuten en een complete saunagang neemt ongeveer 30 minuten in beslag. De cabine kan zo in een kamer worden geplaatst. Stekker in het stopcontact, vijf minuten opwarmen en de sauna is klaar voor gebruik.

Wilt u een infrarood cabine laten bouwen?
Vraag informatie aan.