Wellness producten

Sauna cabine

Sauna

De traditionele sauna wordt verwarmd door een elektrische saunakachel. De temperatuur is naar wens in te stellen op het bijgeleverde bedieningspaneel. De traditionele saunagang bestaat uit meerdere rondes. Een ronde begint met een bezoek aan de sauna die ongeveer 12 minuten duurt en wordt afgesloten met het afkoelen. Dit afkoelen vindt gewoonlijk plaats onder de douche. Tussen de rondes door is het tijd voor ontspanning.
Kruidenaroma geeft een rustgevende werking op de ademwegen en het gestel.

Infrarood cabine

Infrarood cabines

De warmtecabine werkt op infrarood-stralingswarmte waardoor de temperatuur niet te hoog oploopt. Er ontstaat geen stoomontwikkeling en koude (wissel)baden zijn overbodig.
De warmte van een infrarood warmtecabine dringt diep in de huid, terwijl men geen last heeft van stoom. Door de warmte wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, spieren versoepelen en ontspannen, de stofwisseling wordt versterkt en de gebruiker gaat enorm transpireren.

Geurolie sauna

Geuroliën

Van der Walle Wellness levert de fijnste geuren om uw sauna belevenis nog intenser te maken. De volgende geuren kunnen wij u leveren:

eucalyptus – lavendel – honing-mint – citroen – kaneel – bloedsinaasappel – blueberry – ylang ylang – mint

Sauna accessoires

Wellness accessoires

Wij leveren alle accessoires voor uw sauna. Of die sauna nu door ons gebouwd is of door uzelf. We denken hierbij aan kachels, bedieningspanelen, sauna-emmers, opgietmiddelen, armaturen, zandlopers, lavastenen, hoofdsteunen, etc.